Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto-Play #2

Marcuśny

Auto play  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jestes za tym, by wy??czy? z profili auto play?

• Tak
      9
    • Nie
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem kto zamknął temat ale macie tutaj coś ode mnie

Ale wy nie rozumiecie że już nie chodzi o to że ktoś z full głośnikami wchodzi w profil i bum

ale uszanujcie to że ktoś może mieć limity transferu np ja i wiele innych osób

nawet jeśli zatrzymamy autoplay to i tak się buforuje

a film 3min ściąga z limitu ponad 30mb jeśli ktoś ma np 5GB limitu to te 30mb za 1 filmik jest to dla niego dużo,bo samo godzinne przeglądanie mpc ciągnie ok 150mb limitu

ja akurat mam 14gb wiec u mnie nie ma problemu

ale uszanujcie to że ktoś może mieć nawet 1gb limitu bo są takie oferty nie każdy mieszka w metropolii i nie każdy ma dostęp do kablowego internetu bez limitów.

Nie wiem czy wiecie ale po wyczerpaniu limitu speed internetu wynosi 32kb/s samo mpc ładuje się ponad 10min...

rkkt.jpg

ciekawe jak wy byście sobie z tym poradzili

jak pisałem nie każdy mieszka w mieście i ma dostęp do "pro elo" zajebistego neta wiec to uszanujcie

jak ktoś bd chciał sobie posłuchać to kliknie play.

Wiec dalej jestem za wywaleniem tej opcji.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I tak zadecyduje góra. Co do limitów, to wystarcza na długotrwałe siedzenie na MPC a nie starczy na marny filmik? Wątpie...

Stanowiska nie zmieniam. Nie można czegoś usunąć bo się innym nie podoba, mnie też sporo rzeczy na forum wkurza a nie żądam ich usunięcia bo to zwyczajnie absurdalne...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Płaczecie o głupiego autopleja, ja mogę płakać o hateemela w profilach. Nie podoba mi się przeźroczysty profil i kursor inny niż standardowy i co? Zostaje tak jak jest.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

No tak, ale stanie się coś jak muzyka zostanie, ale bez autoplaya?

Odpowiedz sobie na to pytanie.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Tak, użytkownikom zostanie odebrane kolejne uprawnienie, mimo, że i tak mają niewielkie...

Opublikowano

Stanie się coś jak profil będzie nieprzeźroczysty?

I tak można w kółko.

Opublikowano

A czy Tobie się coś stanie, gdy będziesz miał tak jak teraz (czyt. muzyka bez auto)?

Chcę - klikam play.

Nie chcę - to nie słucham.

Nie każdy jest tak tolerancyjny, że nieważne gdzie wejdzie, będzie mu zajebiście. Zostaje przy swoim, dla mnie to żadne uprawnienie.

1352970251-U713459.png

By Maxiu

Opublikowano

Dajcie sobie spokój, to walka z wiatrakami. Skoro Wredna napisała, że są podjęte kroki to trzeba czekać, nic innego nie zdziałamy, tylko włosy zaczną wypadać. My mówimy, że mogą dać linki ale nie w formie autoplaya - oni, że nie musimy wchodzić na profile i tak w kółko, nigdzie tak nie dojdziemy. Po prostu nie wchodźcie im na profile, nie nabijajcie odświeżeń, whatever.

Chill, zróbcie sobie herbatkę i idźcie na meczyk ;).

Opublikowano

I tak zadecyduje góra. Co do limitów, to wystarcza na długotrwałe siedzenie na MPC a nie starczy na marny filmik? Wątpie...

Stanowiska nie zmieniam. Nie można czegoś usunąć bo się innym nie podoba, mnie też sporo rzeczy na forum wkurza a nie żądam ich usunięcia bo to zwyczajnie absurdalne...

No jak ktoś walnie coś co ma ponad godzine nawet jak zatrzymasz to dalej leci bufor

1min=10mb limitu

60min= ok 600mb

jak ktoś ma limit 5gb

pamietaj że limity odnawiają się co miesiąc

można oczywiście dokupić ale np w play 1gb kosztuje 15zl...

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Specjalista
Opublikowano

Trzeba sobie jakoś radzić , jeżeli siedzisz na mpcforum.pl to musisz tolerować to co na nim jest.

Jak narazie autoplay nie narusza regulaminu.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

A czy Tobie się coś stanie, gdy będziesz miał tak jak teraz (czyt. muzyka bez auto)?

Chcę - klikam play.

Nie chcę - to nie słucham.

Nie każdy jest tak tolerancyjny, że nieważne gdzie wejdzie, będzie mu zajebiście. Zostaje przy swoim, dla mnie to żadne uprawnienie.

A u RMCF? Nie chce słuchać, a słucham... Nie ma sensu dyskutować i się spinać.. :|

http://www.mpcforum.pl/user/48159-rmcf1902/

Opublikowano

Jak ktoś będzie chciał zobaczyć co to za nuta to sobie ją włączy, a nie zmuszasz ich do jej słuchania ..

Nikt cie nie zmusza do wchodzenia, a skoro tak mało osób ma przezroczyste profile to też tak mała liczba osób, która faktycznie MUSI wejść na profil z AP może to przecierpieć. To działa w obydwie strony.

PS: Lepiej sobie odpuść inwektywy. Tylko zaniżasz swój własny, i tak już niski poziom.

Opublikowano
Nikt cie nie zmusza do wchodzenia

A jak ktoś chce np napisać ci pw?,lub zgłosić kogoś lub jakaś akcja moderatorska

Ja nie odwiedzam profili od tak sobie tylko jak coś potrzebuje robić/napisać

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano
Nie chce słuchać, a słucham...

I robisz innym na złość, robiąc to samo co RMCF.

MPCForum Logic.

1352970251-U713459.png

By Maxiu

Opublikowano

I robisz innym na złość, robiąc to samo co RMCF.

MPCForum Logic.

Tylko że u mnie można wyłączyć - nuta na górze cicho na początku, a u niego? Nie da się nic zrobić jak piszę np. do niego PW do dostaje szału... Ale to jest MPC.

Opublikowano

Jest jeszcze taka sprawa. Czy to taki problem po prostu nacisnąć "pause" ? To by zażegnało cały ten konflikt a tego nierobienie jest chyba skutkiem zwykłego lenistwa, czyż nie?

Opublikowano

A czy problemem byłoby naciśnięcie "Play" gdybym JA chciał posłuchać?

Taka dyskusja jest bez sensu i chuj.

1352970251-U713459.png

By Maxiu

Opublikowano

Chrome:

https://chrome.google.com/webstore/detail/lgdfnbpkmkkdhgidgcpdkgpdlfjcgnnh?hl=en-GB

Add to chrome - gotowe.

Mozilla:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/tubestop/

Download now - gotowe.

Nie musicie zakładać nowych topiców itd. Pobierzcie sobie jak was denerwuje, innego wyjścia nie ma.

Opublikowano

Jest jeszcze taka sprawa. Czy to taki problem po prostu nacisnąć "pause" ? To by zażegnało cały ten konflikt a tego nierobienie jest chyba skutkiem zwykłego lenistwa, czyż nie?

to działa też w drugą stronę - jeżeli kogoś naprawdę interesuje to co ktoś ma na profilu, to czy tak trudno kliknąć "start"? ;) ja jestem ogólnie przeciwko auto playowi bo to też sposób na chamskie nabijanie wyświetleń i mam go zablokowanego na YT, szkoda że na MPC to nie działa

fs_overall.png

Opublikowano

Po wciśnięciu PAUZE filmik nadal się buforuję i transfer idzie...

A u RMCF? Nie chce słuchać, a słucham... Nie ma sensu dyskutować i się spinać.. :|

http://www.mpcforum.pl/user/48159-rmcf1902/

To jest we flashu inteligencie. Wystarczy raz dodać ten element flash do AdBlocka i się nie włączy. a autoplay?GÓWNO.

Opublikowano

Łagodna nutka na profilku.

Proszę o głośniki/słuchawki na sto procent, bo przecież komu to przeszkadza.

1352970251-U713459.png

By Maxiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...